Afbeelding
Foto: Arjanneke v.d.Berg

Leesclubs geschiedenis en filosofie zoeken deelnemers

Door: Sandra Broosus Algemeen

MIDDELBURG - Wilt u boeken lezen die u bijblijven, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Twee door Senia opgerichte leesclubs in Goes en Middelburg hebben plaatsen vrij voor geïnteresseerde lezers.

De leesclub Goes G2 komt om de 2 maanden op donderdagmiddag bij elkaar in de bibliotheek. Het eerste boek dat wordt besproken is Wolfstijd van Harald Jähner. Als u belangstelling heeft voor deze leesclub kunt u contact opnemen met Jan-Willem Vleugel via e-mail jwvleugel@zeelandnet.nl.

De leesgroep Middelburg Fil3 komt op donderdagmiddag bijeen, roulerend bij de deelnemers thuis. Deze leesclub leest o.a. De populistische verleiding. De keerzijde van de identiteitsillusie van Sybe Schaap. Voor meer informatie kunt terecht bij de contactpersoon van de groep, Ruud de Groot via e-mail rdegroot5621@telfort.nl of telefoon 06-17009341.

Alle leesclubs maken gebruik van de door deskundigen samengestelde boekenlijsten van de landelijke organisatie Senia. Zie www.senia.nl voor meer informatie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief