Komende weken staan er een aantal mooie wedstrijden en trainingskampen op het programma bij Victoria'03
Komende weken staan er een aantal mooie wedstrijden en trainingskampen op het programma bij Victoria'03 Foto: Mariëlla Aarsman

Topclubs vinden ook dit jaar hun weg richting Victoria’03

Algemeen

OUDENBOSCH - Al een aantal jaar weten topclubs de velden van Victoria’03 te vinden voor een trainingskamp of een oefenwedstrijd ter voorbereiding aan het nieuwe voetbalseizoen. Ook dit jaar ben je op sportpark Albano op het juiste adres voor het zien van nationale en internationale topploegen!

We starten op vrijdag 2 juli. Om 16:00 trappen Vitesse en Lokomotiva Zagreb af voor de eerste oefenwedstrijd.

Acht dagen later staat er een oefenwedstrijd tussen FC Utrecht en KRC Genk op het programma.

Op 15 juli mogen onze eigen spelers aan de bak! Victoria’03 1 en 2 spelen dan tegen de nummer 7 van de Griekse voetbalcompetitie: Volos FC. Dinsdag 20 juli spelen de Grieken nog een oefenwedstrijd, ditmaal tegen onze zuiderburen: KMSK Deinze.

Testen voor wedstrijdbezoek

De vervroegde versoepelingen maken het mogelijk om de wedstrijden toegankelijk te maken voor publiek. Wel is het gebruik van de CoronaCheck-app verplicht. Een test is gratis als je dit regelt via testen voor toegang, de test mag maximaal 40 uur oud zijn voor aanvang van het evenement. We snappen dat dit een kleine belemmering is, maar aan de andere kant zijn we blij dat het hierdoor eindelijk mogelijk is om weer iets leuks te kunnen doen! Dus download de app en kom gezellig kijken!

Trainingskampen

Tussen de oefenwedstrijden door wordt er ook getraind door o.a. Lokomotiva Zagreb en FC Volos. De actuele trainingstijden staan op onze facebookpagina. Houd je bij een bezoek aan de geldende coronaregels.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief