Hoevense Polderlopers 2019
Hoevense Polderlopers 2019 Foto: Brigit Antens

Hoevense Polderloop moet gaan puzzelen

Algemeen

HOEVEN - De 40e Hoevense Polderloop staat gepland op dinsdag 17 augustus, zoals gebruikelijk op de derde dinsdag in augustus. Het zal echter geen doorsnee editie worden.

“De oplopende besmettingen zullen we zeker meenemen in de manier waarop de Polderloop zal worden georganiseerd.” meldt wedstrijdsecretaris Tom Vaane.

Vorig jaar was er een alternatieve versie. Toen kon er een week lang gestart worden en liep iedereen op eigen houtje. Dit jaar hoopt het bestuur wel op een gezamenlijke start. “Maar uiteraard zullen we de regels en voorschriften stap voor stap volgen.”

Volop vrijwilligers

Op de vergadering van afgelopen woensdag werd duidelijk dat de organisatie in ieder geval op ruim voloende vrijwilligers kan rekenen. Een oproep aan de vaste contactpersonen werd beantwoord met ruime toezeggingen. Dat biedt de mogelijkheid om de start eventueel aan te passen en per afstand te vertrekken, als de regels dat voorschrijven.

Aankondigingsborden en affiches

Zaterdag 17 juli, precies 1 maand voor de jubileum editie, zullen de aankondigingsborden worden geplaatst en de affiches worden opgehangen.

Dan ook start de online inschrijving via www.hoevensepolderloop.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief