Voorz. BBV Toon Christianen (L) en Kees Lambregts 50 jarige lid BBV.
Voorz. BBV Toon Christianen (L) en Kees Lambregts 50 jarige lid BBV. Foto: Hanny Christianen

Bosschenhoofdse Biljart Vereniging BBV huldigt 50 jarige jubilaris

Sport en vereniging

BOSSCHENHOOFD - Sinds lange tijd, na ongeveer een jaar, kan het weer. Op gepaste afstand komt de Bosschenhoofdse Biljart Vereniging bij elkaar voor de Algemene Leden Vergadering. Niet zoals we gewend zijn bij café Concordia, maar in de sociëteit van de Ouderenbond in Bosschenhoofd.


Café Concordia heeft haar deuren in coronatijd gesloten. Het café is verkocht aan een projectontwikkelaar, een dorpscafé zal het nooit meer worden. Dat was niet alleen voor BBV maar voor veel anderen clubs, die daar gehuisvest waren, wel even schrikken.

BBV moet een andere onderkomen zoeken. Na goed overleg met de voorzitter van de Ouderenbond Nol Krijnen, mogen we van de Blokhut gebruik maken. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor.
Er is sprake van, dat in de nabije toekomst van de Blokhut een Dorpshuis  wordt gecreëerd, zo kan BBV rekenen op een super locatie voor lange tijd.

Jubilarissen
Gebruikelijk is dat in de ALV ook de jubilarissen worden gehuldigd. Dit jaar is er een speciale huldiging. Kees Lambregts is namelijk al 50 jaar lid van BBV. Toon Christianen, voorzitter van BBV huldigt Kees met zijn 50 jaar lidmaatschap met een bloemetje en een tegoedbon.
Kees is een fanatieke biljarter, waar we al 50 jaar, met heel veel plezier mee biljarten. Hij is een actief lid van de club en hopen dat hij dat nog lang blijft. Kees van harte gefeliciteerd, op naar de 60 jaar.
Wat ook vermeld mag worden is dat Toon Christianen dit jaar 25 jaar voorzitter is van BBV. Ook Toon van harte gefeliciteerd en we hopen dat je nog lang aan het roer blijft staan van deze prachtige biljartvereniging. Als blijk van waardering krijgt Toon een Diner bon.

Verder spreek de voorzitter van BBV de hoop uit dat we de jeugd ook weer warm krijgen voor het biljartspel zodat zij straks het stokje kunnen over te nemen. Zij zijn van harte welkom om op onze speelavonden kennis te maken met deze mooie sport.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief