De dolgelukkige prijswinnaars tijdens de prijsuitreiking
De dolgelukkige prijswinnaars tijdens de prijsuitreiking Foto: Archief v.v Zundert

Prijswinnaar Wildert Wild Life Walk bekendgemaakt

Sport en vereniging

ZUNDERT - Enkele weken geleden organiseerden de Roodzwarte harten een wandeltocht. Naast een mooie route waren er ook vragen over v.v. Zundert te beantwoorden. De antwoorden leverde letters en cijfers op.

Deze moesten in de juiste volgorde worden gezet. Maar liefst 15 slimmeriken vonden de juiste combinatie. Jubileumjaar 2022 was de oplossing van de puzzel. De strenge jury ging over tot een loting, waarna de inzending van Fred en Nelly Verheijen als winnende oplossing uit de bus kwam. Tijdens de wedstrijd tussen de Zunderste selectie en NAC Breda ontvingen zij de prijs. Een lekker flesje en een cadeaubon van Cafetaria Jochems. Fred en Nelly veel plezier met jullie prijs.

Voorbereiding selectie vv Zundert
Na twee vreemde seizoenen, kunnen we hopelijk weer aan een normaal seizoen beginnen. Omdat de laatste wedstrijden als zo lang geleden zijn. En voor de 27-plussers ook trainingen zonder anderhalve meter afstand ook te lang geduurd hebben, hakken we de voorbereiding in twee blokken. Blok 1 begint op dinsdag 6 juli en wordt afgesloten met wedstrijden op zondag 18 juli.
Blok 2 start op dinsdag 10 augustus en is de echte voorbereiding op een seizoen zoals we dat van voor het Corona tijdperk kennen. Komend seizoen zal Zundert 3 ook gaan opereren als selectieteam.

Oefenprogramma:

Zondag 18 juli JEKA 1-Zundert 1 10.00 uur en JEKA 2-Zundert 2 10.00 uur

Zondag 15 augustus Zundert 1-Terheijden 1 14.30 uur, Zundert 2-Terheijden 2 12.00 uur

Vrijdag 20 augustus Zundert 1 Sandraudiga toernooi

Zondag 22 augustus Zundert 1 Sandraudiga toernooi, Zundert 2-Made 2 12.00 uur

Zondag 29 augustus Oosterhout 1 - Zundert 1 14.30, Oosterhout 2-Zundert 2 12.00 uur, Zundert 3-Schijf 2 12.00 uur

Weekend 4-5 september start beker.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief