Afbeelding
Foto: Neil Schuurman

Corrina van Bed & Breakfast ‘De Nieuwe Stal’: “Ik kan met iedereen opschieten”

Door: Neil Schuurman Algemeen

THOLEN - Corrina is aan het genieten van het zonnetje. Met een prachtig uitzicht op de weilanden geniet zij van de ruimtelijke omgeving. Vrolijk en trots vertelt zij alles over B&B De Nieuwe stal. Voor Corrina was het namelijk altijd al een meisjesdroom om een B&B te hebben.

“Toen ik jong was dacht ik ‘dat zorgen zit er wel in, mensen het naar hun zin maken’. We hadden daar eerst paarden staan, maar de kinderen gingen het huis uit en toen werd er niks meer met de paarden gedaan. Daarom zei mijn man: ‘Dan ga ik een B&B voor je bouwen’ en toen was mijn droom uitgekomen.” Corrina woont naast de B&B waardoor ze veel contact heeft met de gasten. “Het contact met de klanten is helemaal super! Ik kan met iedereen opschieten. Ik geef ze tips waar ze naartoe kunnen gaan. Ik vertel genoeg tegen de mensen en zij mogen mij ook van alles vragen.” Ze vertelt lachend: “Ik ben toch zo daar.”

Een B&B runnen kost in het begin wel redelijk wat tijd, maar wordt wel steeds makkelijker: “Je wilt het natuurlijk allemaal goed doen. Je wordt er wel bedreven in. Maar nu doe je het met een wassen neusje.” Mensen komen vooral naar de B&B om te onthaasten: “Mensen genieten ontzettend van de rust. Sommige mensen die gewoon een dag op bed blijven liggen, zijn dan helemaal uitgerust. Dan denk ik ‘waar zijn die mensen nou?’ maar dan zijn ze gewoon een hele dag aan het uitrusten.” Corrina is nog zeker niet van plan om te stoppen: “Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Het is een hele leuke tijd!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief