Directeur Gert-Jan Lindhout, zijn vrouw Connie en zoon Jos tonen het jubileumboek.
Directeur Gert-Jan Lindhout, zijn vrouw Connie en zoon Jos tonen het jubileumboek. Foto: Albert Joosen

125 jaar Lindhout met feest en jubileumboek

Door: redactie Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Het 125-jarig bestaan van Lindhout schilder-vastgoedonderhoud in Bergen op Zoom/Roosendaal is alsnog groots gevierd. Vorig jaar juni werd, noodgedwongen door corona, volstaan met een kleine bijeenkomst. 

Uit handen van burgemeester Petter ontving directeur-eigenaar Gert-Jan Lindhout toen het predicaat Hofleverancier. Vrijdag waren relaties van Lindhout uitgenodigd in de hoofdvestiging aan de Ravelstraat, voor een feestelijke en smaakvolle middag en avond. Daar is ook het jubileumboek ‘125 jaar Lindhout. Kroniek van vijf generaties familiebedrijf’ overhandigd. Tevens is de duurzaamheidsambitie gepresenteerd met de aanschaf van 4 elektrische auto’s. Ook werd het lidmaatschap Samen in de Regio bekrachtigd. Zaterdag was het feest voor de (oud-)medewerkers. In het boek wordt teruggeblikt op het ontstaan van het schildersbedrijf en de ontwikkeling die het sindsdien heeft doorgemaakt. Johannis Lindhout uit Oud-Vossemeer, de overgrootvader van de huidige directeur, schilderde vanaf 1896 voor eigen rekening. De volgende generaties bouwden de onderneming uit, deze is in 1962 van Oud-Vossemeer verplaatst naar Bergen op Zoom. Inmiddels is de vijfde generatie Lindhout in het familiebedrijf werkzaam.

Lindhout schilder - vastgoedonderhoud, Ravelstraat 155, 4614 XG Bergen op Zoom, tel. 0164-745450 / 236857, www.lindhout.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief