Afbeelding
Foto: Archief de Bode

Vierde editie Fijnaartse Fiets4daagse dit jaar in juni

Door: Advertorial Algemeen

FIJNAART - WielerToerClub Heij=Fijn organiseert dit jaar de Fijnaartse Fiets4daagse voor de vierde keer.

De voorgaande edities werden in september georganiseerd maar de wens blijft om dit gezellige fietsevenement in juni te organiseren. De afgelopen twee jaren was dit niet mogelijk in verband met de corona maatregelen. Gelukkig is het ook tijdens deze periode gelukt om het evenement te organiseren. Dit jaar gaat de Fijnaartse Fiets4daagse dan eindelijk plaatsvinden van 14 tot en met 17 juni. WTC Heij=Fijn hoopt in deze periode van het jaar nog meer deelnemers te kunnen verwelkomen aan de start.

Dit jaar zullen er door de routecommissie nieuwe routes worden uitgezet welke je door de mooiste polders rondom Fijnaart en door West-Brabant leiden. Dit jaar kan er weer gekozen worden uit drie afstanden; 15, 25 of 50 kilometer. De 15 kilometer is echt geschikt voor gezinnen. Dit jaar zal er voor de deelnemers ook een puzzeltocht aan worden gekoppeld. 

De 25 kilometer is voor de recreatieve fietser en de 50 kilometer voor de sportieve fietser. Omdat de avonden in juni langer zijn en de temperatuur aangenamer is verwacht de organisatie ook voor de 50 kilometer afstand meer deelnemers te mogen verwelkomen. De start en finishlocatie is ook dit jaar weer bij Cafetaria-Eethuis Family. Zoals voorgaande jaren zullen de deelnemers weer op iets lekkers worden getrakteerd en na het volbrengen van minimaal drie avonden ontvangt iedere deelnemer weer een mooie herinnering. De nieuwe routes zullen begin juni bekend worden gemaakt www.wtcheij-fijn.nl/fiets4daagse en www.facebook.com/wielertoerclub.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief