Afbeelding
Foto: Jasper Valentijn Foundation

Jasper Valentijn Foundation maakt overlijden Jasper bekend

Door: Monique Jansen Algemeen

WILLEMSTAD - Verdrietig nieuws. De Jasper Valentijn Foundation heeft op Facebook het overlijden van Jasper bekend gemaakt. “Onverwachts en abrupt heeft Jasper ons gisteravond verlaten. Wij zijn als ouders en broers gebroken door dit enorme verlies. Het is oneerlijk, maar wij troosten ons in de gedachte, dat Jasper ons ontzettend veel liefde heeft gegeven”, meldt de familie op de Facebookpagina van de foundation. 

In 2014 werd bij Jasper de ziekte van Seitelberger - vastgesteld (Infantiele neuroaxonale dystrofie, INAD), een zeer zeldzame stofwisselingsziekte. 

De ouders zetten daarna een stichting op -de Jasper Valentijn Foundation/WeCareINAD) waarmee ze veel geld ophaalden voor onderzoek naar deze ziekte. Ook in Willemstad werden acties gehouden om geld in te zamelen voor de stichting. Ouders Raymond en Nadine deden hun verhaal meermaals in de media om aandacht te vragen voor de ziekte. Het gezin woonde lange tijd in Willemstad. Helaas kwam nu het verdrietige bericht van Jaspers overlijden. Hij is slechts 10 jaar geworden. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief