Clubkampioen Henk Struijk
Clubkampioen Henk Struijk Foto: Walter van Dongen

Henk Struijk clubkampioen BV De Fotsers

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Henk Struijk is in de afgelopen maanden clubkampioen geworden van biljart vereniging De Fotsers.

De leden hebben in 3 spelsoorten tegen elkaar gespeeld. De partijlengten waren ingekort met een maximum van 20 beurten.

In de spelsoort libre eindigde Walter van Dongen als 1e met 0,04 punten voorsprong op Toon Lammerse welke als 2e eindigde gevolgd door Jan Broeders op een 3e plaats.

Bij de spelsoort bandstoten was Piet Vegers de beste waarbij Henk Struijk als 2e eindigde en met 1,01 punten voorsprong op Walter die als 3e eindigde.

In het driebanden wist Henk Struijk de 1e plaats te behalen met als 2e Piet Vegers en op de 3e plaats Jan Broeders. De eindstand was dat Henk Struijk met 247,94 matchpunten als kampioen te voorschijn kwam en de wisselbeker voor een jaar in zijn bezit kreeg.

De verdere stand was 2e Jan Broeders met 241,40 mp, 3e Piet Vegers met 241,22 mp, 4e Toon Lammerse, 5e Walter van Dongen, 6e Henk Verbraak, 7e Arjan vd Luijtgaarden, 8e Jan Verhoef, 9e Kees vd Steen en als 10e Gerard Dielemans. Frans Andriolo heeft deze keer niet meegespeeld.

In de spelsoort libre werd de kortste partij behaald door Walter van Dongen in 9 beurten.

Bij het bandstoten was de kortste partij 8 beurten behaald door Jan Broeders. In de spelsoort 3-banden waren Henk Struijk en Henk Verbraak de besten met de kortste partij in 7 beurten.

Na afloop werd door Gerard Dielemans als voorzitter van De Fotsers de wisselbeker en de bijbehorende envelop uitgereikt aan de nieuwe kampioen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief