Artikelen in deze editie

Moerdijk krijgt extra
sociale huurwoningen

Ton de Haan naar
Invictus Games

Jeroen de Jong (51) is al 8 jaar voorzitter van het Oranje Comité Willemstad. “Koningsdag is heel belangrijk in de stad van Willem van Oranje en komt volledig uit de kleine gemeenschap hier.”

Sociale huurwoningen erbij in Moerdijk-dorp

Ton de Haan uit Den Hoek op Invictus Games

Actie stichting Leeuwenhart

Vlasserij-Suikermuseum zoekt vrijwilligers

Vrouwenpopkoor 'De Dolle Mamma’s'

Snipperbende begint aan nieuwe musical

De MARQ zoekt leden
Cliëntenraad

IRK Immanuel- en Bernardusparochie: 0168-323218, www.immanuel-parochie.eu, info@immanuel-parochie.eu; 0165-330502, www.bernardusparochie.nl, info@bernardusparochie.nl.

ZEVENBERGEN - Natuurlijk is er tijdens de meivakantie weer een BiebFabriek in de bibliotheek in Zevenbergen!

LANGEWEG - In Langeweg herleeft Koningsdag weer als vanouds. Voorzitter Wim van Geel is dan ook maar wat blij dat er gelukkig diverse mensen in Langeweg bereid waren de koningsdag van de ondergang te redden.

STANDDAARBUITEN - Voorafgaand aan de herdenking bij het oorlogsmonument zullen om 19.00 uur bloemen worden gelegd op de begraafplaats van de Hervormde Kerk, Havenstraat 9. Belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

ZEVENBERGEN - Op woensdag 4 mei om 20.00 uur vindt weer de jaarlijkse dodenherdenking in Zevenbergen plaats. Het thema van dit jaar is ‘Vrijheid in verbondenheid’.

Donderdag 28 april

MOERDIJK - Op zaterdag 23 april stond het Nederlands Kampioenschap op het programma van de KNGU. Een afsluitende wedstrijd waaraan een aantal voorrondes vooraf gingen. Sterre plaatste zich met een mooie 3e en 6e plaats voor dit NK.

ZEVENBERGEN - Henk Struijk is in de afgelopen maanden clubkampioen geworden van biljart vereniging De Fotsers.