Afbeelding

Foodtruck festival Appeltje Eitje gaat weer van start

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Na een tijd afwezigheid door welbekende redenen is foodtruck festival Appeltje Eitje terug in juni. “We mogen weer en kijken er enorm naar uit”. “We hebben er bewust voor gekozen om in juni te zitten, dan hebben we ook meer kans op lekker weer”, vertelt Jeroen Klein van Trophies Events. 

Zoals gewend van Appeltje Eitje draait het familiefestival om eten, drinken & dansen. Vele foodtrucks met de meest uiteenlopende en lekkerste gerechten van Nederland komen naar het Vrouwenhofpark. “We zorgen voor gerechten betaalbaar voor elke portomonnee”. De keuze is reuze, ook voor de vegetarische eter!

“Deze editie van Appeltje Eitje geven we een Roosendaals tintje aan de muziekprogrammering”. “Met op vrijdag onder andere jazz/funk coverband Start Spreading The News, op zaterdag rock ’n roll coverband VUIG en op zondag DJ’s”. 

“Ook de kinderen kunnen helemaal los in de kinderhoek met springkussens, knutselactiviteiten en op zaterdag en zondag een schmincker”. Voor de ouders betekent dit zorgeloos genieten en een van de speciaalbiertjes, cocktails of wijnen drinken.

Appeltje Eitje is gratis toegankelijk en voor iedereen. Heerlijk om een dagje te vertoeven met het hele gezin! 

Appeltje Eitje Foodtruck Festival 2022
Vrijdag 17 juni 2022 – 13:00 – 23:00
Zaterdag 18 juni 2022 – 13:00 – 23:00
Zondag 19 juni 2022 – 13:00 – 21:00
Het Vrouwenhofpark, Roosendaal
Toegang is gratis



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief