AIYSC 2022.
AIYSC 2022. Foto: Hieronymus

Top weekend voor zwemmers ZPV Hieronymus

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - In het weekend van 9 en 10 april deed een flink aantal zwemmers mee aan het AIYSC, Antwerp International Youth Swimming Cub. Deze internationale 3-daagse zwemwedstrijd vond plaats in het Olypisch zwembad Wezenberg te Antwerpen.

715 zwemmers van maar liefst 53 zwemclubs gingen samen totaal  3627x van het startblok af. Een spektakel! Hieronymus zwemmers behaalde 19 medailles en iedereen zwom wel één of meer PR’s. 

In hetzelfde weekend kwamen twee van onze masters verschillende keren aan de start bij een Master wedstrijd in Zwijndrecht. Samen behaalden ze vier gouden, een zilveren en een bronzen medaille. Ook behaalden beide de limiet tijden voor het NK masters EN het EK masters in Rome eind deze zomer! Gefeliciteerd dames!

Ook de minioren kwamen in actie. In thuisbad in Roosendaal zwommen ze de 4e ronde van het minioren circuit. Ook hier werd met 20 podiumplaatsen en 55 PR’s een topprestatie neergezet. Geweldig gedaan kanjers!

Dan nog onze waterpoloërs. De combinatie teams Krabben-Hieronymus hebben top-spel geleverd dit seizoen. Zowel het Dames 1 team als het Jongens B team werd kampioen. Gefeliciteerd! Geweldig hoe jong en oud samen en individueel presteert, leert en verbeterd. Maar vooral geniet van hun sport.

Wil je deel uitmaken van deze enthousiaste groep? Neem contact op voor gratis proeflessen! Kijk op www.zpv-hieronymus.com voor meer informatie.

Tot gauw!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief