De bezoekers en begeleiders van Vier het Leven proosten op hun eerste bezoek aan De Kring
De bezoekers en begeleiders van Vier het Leven proosten op hun eerste bezoek aan De Kring Foto: Davy Matthijssen

Samen naar De Kring met Stichting Vier Het Leven

Door: Redactie Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Afgelopen zondagmiddag bezocht Stichting Vier Het Leven voor het eerst een voorstelling in De Kring. De ouderen genoten met hun begeleiders zichtbaar van het Afscheidsconcert van Willeke Alberti. Vier Het Leven maakt theaterbezoek mogelijk voor ouderen die geen eigen vervoer hebben of niet alleen naar het theater willen.

Regiocoördinator Manon Stokvis legt uit: “Wanneer bijvoorbeeld een partner wegvalt of men zelf niet meer kan rijden, hoeven ouderen niet in een gat te vallen. De vrijwilligers van Vier Het Leven halen de ouderen thuis op en brengen hen weer thuis. Tijdens het theaterbezoek zorgen we dat alles geregeld is. Er is een tafel gereserveerd, drankjes staan klaar en men ontmoet ook nog eens nieuwe mensen. In andere regio’s zijn zelfs al leuke vriendschappen ontstaan.”

Vier het Leven zoekt nog vrijwilligers die ouderen willen begeleiden bij hun bezoek aan De Kring. Vanaf theaterseizoen 22-23 biedt de stichting een uitgebreid programma voor de regio Roosendaal en Bergen Op Zoom. Neem voor meer informatie contact op met Manon Stokvis: manon@4hetleven.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief