Afbeelding
Foto: Rotary

Rotary geeft Anne Frank aan basisschoolleerlingen

Door: Ruud Smolders Algemeen

VLISSINGEN - Op 11 februari deelden de leden van Rotaryclub Walcheren en Rotaryclub Vlissingen 769 exemplaren van Het Achterhuis van Anne Frank uit aan de basisschoolleerlingen van groep 7/8 in Vlissingen en de Walcherse dorpen.

Op 11 februari deelden de leden van Rotaryclub Walcheren en Rotaryclub Vlissingen 769 exemplaren van Het Achterhuis van Anne Frank uit aan de basisschoolleerlingen van groep 7/8 in Vlissingen en de Walcherse dorpen.  

De Rotaryclubs haakten aan bij de landelijke actie ‘Geef een boek cadeau en willen het lezen opschool, maar ook thuis, stimuleren. “Het Achterhuis is een boek van onschatbare waarde, dat ook indeze tijd veel raakvlakken kent met de actuele ontwikkelingen. Ook dat willen we de leerlingenmeegeven”, aldus de organisatie

De feestelijke dag werd geopend op de Theo Thjissenschool in Vlissingen, waar rapper Cycz dekinderen boeide met een eigentijdse versie over het leven van Anne Frank. Vervolgens bezochten deleden van de clubs de 29 basisscholen om daar de boeken aan de leerlingen cadeau te doen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief