Molen 'De Lelie' Etten-Leur.
Molen 'De Lelie' Etten-Leur. Foto: Silvia van Dijk

Voorjaarswandeling De Losse Feeter

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zaterdag 12 maart vormt Etten-Leur het decor voor de jaarlijks terugkerende voorjaarswandeling van Wandelvereniging de Losse Feeter. Een mooi moment om samen het voorjaar te beginnen.

Vanuit ons startpunt bij wijkgebouw “De Linde” kan door iedereen een passende afstand gelopen worden variërend van 11, 16, 20, 25 of 30 kilometer. Vanuit de dorpskern van Etten-Leur wordt er dit keer een bezoek gebracht aan de ‘Verloren Hoek’ ten noorden van de gemeente.

Afhankelijk van de gekozen afstand neemt de wandeling je mee naar de mooiste gebieden en uitzichten in het noordelijk deel van de gemeente Etten-Leur. De routes brengen de wandelaar langs een afwisselend gebied van verharde en onverharde wegen, door weilanden en bossen, die cultuur en natuur samenbrengen in 1 mooie wandeling. Laat je verrassen door het jaargetijde en de rust die dit gebied met zich meebrengt.

Wandelaars kunnen zich voor de desbetreffende route inschrijven bij de startlocatie gelegen aan de Wipakker 16 te Etten-Leur. Voor het inschrijven dient er rekening gehouden te worden met onderstaande inschrijftijden: 11 km tussen 09.00 en 14.00 uur; 16 km tussen 08.30 en 13.00 uur; 20 km tussen 08.30 en 11.00 uur; 25 km tussen 08.00 en 10.30 uur; 30 km tussen 08.00 en 10.00 uur.

De startlocatie - Wijkgebouw de Linde, Wipakker 16 - is vrij centraal gelegen, op slechts ca. 200 meter van het treinstation. Parkeren nabij de startlocatie is mogelijk op het parkeerterrein naast de brandweerkazerne en bij het treinstation.

Voor meer informatie: www.delossefeeter.nl of info@delossefeeter.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief