Lisette Lauwerijssen
Lisette Lauwerijssen Foto: Lisette Lauwerijssen

Lisette was lang lid van KPJ Etten: ‘Ga dit weekend zeker naar het feest, hele leuke reünie’

Door: Krijn ten Hove Algemeen

Lisette Lauwerijssen is 43 jaar en was zelf ooit lid van de KPJ. En als we haar spreken kijkt ze met veel mooie herinneringen terug op die tijd. 

“Ik ben bij de KPJ gegaan omdat ook veel vriendinnen en vrienden zich daarbij aansloten. En het was altijd gezellig. Natuurlijk waren er de feesten die in het oog springen en het bekendst zijn, maar ook de kampen waren erg leuk. Waar we heen gingen? Dat weet ik niet meer volgens mij in de buurt van Alphen of Chaam naar een boerderij.”

Ook haar eigen kinderen, ze heeft een dochter van 17 en twee zoons van 14 en 16, zijn lid van de KPJ. “Ook zij genieten van de zaken die georganiseerd worden. Nog steeds de feesten natuurlijk maar ook andere dingen. En vooral de organisatie is goed. Ze zorgen voor vervoer als ze ergens naar een feest gaan.” Als ouders geeft dat een gerust gevoel wordt in het gesprek snel duidelijk.

Groot tentfeest
Komend weekend bestaat de KPJ 55 jaar. Er wordt een groot tentfeest georganiseerd en zelf gaat ze daar ook heen. “Leuk om weer oude vrienden tegen te komen en bij te praten. Maar de KPJ heeft ook gezorgd voor vriendschappen die nog altijd bestaan. Het zal zeker een hele leuke reünie worden. Ik kijk er naar uit.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief