Internos speler Marco Mohammadi probeert de bal te veroveren in de wedstrijd tegen Alliance.
Internos speler Marco Mohammadi probeert de bal te veroveren in de wedstrijd tegen Alliance. Foto: Fred van Toledo

Internos laat zich niet verrassen door Alliance

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Ook dit jaar doet VV Internos weer mee met de Nationale Voetbaldag / IC dag. We organiseren die dag een leuk afsluitend programma voor de jeugd t/m 13 jaar.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om die dag mee te voetballen en andere leuke activiteiten te doen zoals de Nationale Voetbaldag ook bedoeld is. Binnenkort volgt meer informatie over het programma. Met deze spetterende activiteit hopen wij het voetbalseizoen weer leuk af te sluiten voor de jeugd en kijken wij weer uit naar het volgende voetbal seizoen.
Heb jij nog leuke ideeën voor jeugd activiteiten op onze voetbalclub, of wil je graag een steentje bijdragen aan de activiteiten die de Jeugd Activiteiten Commissie organiseert, dan horen wij dat heel graag via activiteiten@vvinternos.nl. Nieuwe commissie leden zijn van harte welkom!

Internos-Alliance
Afgelopen zaterdag wist Internos weer te winnen van Alliance. De nekslag kwam vooral aan het einde van de wedstrijd, waar Internos net wat beter in conditie leek. De topper tussen de Steenbergen en MOC’17 eindigde weer in een minimale overwinning voor MOC’17. Qua resultaat het beste voor Internos. MoC’17 staat nu bovenaan maar heeft een wedstrijd meet gespeeld en meer verliespunten dan Internos. De volgende wedstrijd is a.s. zaterdag in Bergen op Zoom tegen FC Bergen.

Activiteit meivakantie
Tijdens de mei vakantie op zoek naar een leuke activiteit? Kom dan op vrijdag middag 6 mei naar de kantine van VV internos om mee te doen met de leuke, spannende en gezellige bingo middag?. Volwassenen kunnen ook meedoen tegen betaling van 1 euro per lot.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief