Sportklasse trekkertrek
Sportklasse trekkertrek Foto: Jan Bakker

Stofwolken en ambiance op Stuivezand

Sport en vereniging

ZUNDERT - Aanstaande zaterdag 24 september is het weer zover. “Gelukkig we mogen weer”, roepen ze van de organisatie Powerpulling Zundert al weken. 

Na een afwezigheid van 2 jaar staan de wedstrijden met o.a. landbouwtractoren en sportklasses weer op de agenda. Aan de Stuivezandseweg zijn de feesttent en de wedstrijdbanen weer zichtbaar. Eindelijk weer een dag volop ambiance! 

Deze dag komen zo’n 16 verschillende klasses voor de 2 sleepwagens. 250 deelnemers in de landbouw en sportklasses en natuurlijk ook de beruchte vrije klasse. Van Jeep tot vrachtwagens het is er allemaal. 

Het wedstrijdschema staat op www.powerpullingzundert.nl 

Ook verwacht men s’avonds nog een Nederlands Kampioen voor de sleepwagens te krijgen! Dit omdat deze ook deze dag bekend zal worden. Kortom een grote, gezellige wedstrijd. Na afloop hoef je zeker niet naar huis. In de grote gezellige feesttent staat niemand minder dan onze huis DJ Gijs en ook DJ Hex afbraakwerken zal er zijn. Dus kom gezellig na 2 jaar bij ons de wedstrijden beleven, stof happen, en ‘bijbuurten’. Wij zorgen voor de ambiance.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief