Kerstmarkt Zoutelande

ZOUTELANDE - Op vrijdagmiddag 15 december organiseert Kindcentrum ’t Paalhoofd een grote kerstmarkt vanwege het 100 jarig bestaan van de school.

Van 15.00 tot 18.00 uur is er op het plein voor en in de school (naast Supermarkt Emté) van alles doen, zoals de verkoop van eigen gemaakte kerstspulletjes, een bingo en leuke spelletjes. Een kinderkoor zal kerstliedjes ten gehore brengen en er zijn winterse hapjes en drankjes verkrijgbaar. Bijzonder is de verkoop van meer dan 80 (!) oude schoolwandplaten (geschiedenis, landkaarten en biologie).
Om 15.00 uur zal burgemeester Van der Zwaag deze kerstmarkt in Zoutelande feestelijk openen. Speciaal voor kinderen is er een stempelkaart te koop waarmee ze spelletjes kunnen doen en ook wat te eten en te drinken krijgen.
Van de meer dan 80 oude schoolwandplaten is een overzicht gemaakt. Wanneer u daar interesse in heeft: u kunt deze opvragen via paalhoofd@primas-scholengroep.nl. Een deel van de opbrengst van de kerstmarkt is voor Kindercentrum ’t Paalhoofd zelf, het andere deel gaat naar Stichting Kinderdiabetes Zeeland. [l]