Korte kerstberichten

MIDDELBURG
Vlooien op de Dam:
Op en rondom de oude graanbeurs op het Damplein te Middelburg zal er op 9 december (13.00-18.00u) in het kader van Middelburg Winterstad een gezellige vlooienmarkt worden gehouden. Geheel overdekt in kerstsfeer. Gratis entree.
Vlooien op de Dam: Op zondag 10 december vindt er in en rondom de graanbeurs op het Damplein te Middelburg een vlooienmarkt plaats. Overdekt en in kerstsfeer. Gratis entree.
Winter Wonderland: Vrijdag 15 december organiseert kinderboerderij in Middelburg van 16.00 tot 19.00 uur dit spectaculaire evenement. De kerstman en zijn Winter Wonderland-vrienden zijn aanwezig, zij verkopen lekkere versnaperingen als oliebollen en warme chocomel met slagroom, en verzorgen leuke activiteiten! Activiteitenprogramma: maak een kerststukje, versier de kerstboom, doe mee aan familiespellen, doe een dansje tijdens de sneeuwvlokken disco.De toegang is gratis. Wil je mee doen geef je op via activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl (met hierin je naam, leeftijd en telefoonnummer).
Kledingbeurs in de kledingkelder: Vindt u het fijn iets nieuws te kopen met de kerst, maar is er dit jaar niet zoveel geld voor. Wij willen u helpen door hele mooie kerstkleding te verkopen voor een heel klein prijsje. Op woensdag 20 december is de deur van de kledingkelder weer open. Wij zijn open om 9 uur en sluiten om 11 uur. Kom kijken en genieten aan de Oosterscheldestraat 1 in Middelburg.[l]