Zevenklapper Noormannen 1-Jong Ambon 1

MIDDELBURG - Wat vorige week slechts eenmaal gelukte om het aantal kansen om te zetten in doelpunten in de uitwedstrijd in S-Heerenhoek tegen Patrijzen en de wedstrijd uiteindelijk eindigde in een 1-1 gelijkspel, gelukte in de thuiswedstrijd tegen Jong Ambon nu wel.

Reeds nĂ¡ 4 minuten stond de 1-0 op het scorebord en het was Dylan Maljers die hiervoor verantwoordelijk voor was. Mark Minderhoud, Etwin Pouwelse en Rens Janisse zorgden resp. voor de 2,3 en 4-0 nul. Jong Ambon kon voor de rust nog iets terugdoen en de rust brak dan ook aan met een 4-1 voorsprong. De doelpuntenmachine werd in de 2e helft nog uitgebreid door doelpunten van Dylan Maljers, die nog twee maal wist te scoren en in blessuretijd zorgde aanvoerder Erwin Pouwelse voor de 7-1 eindstand, door een strafschop te benutten.Een meer dan verdiende zege.