Drvkkery talkshow

MIDDELBURG - In boekhandel de Drvkkery vindt vrijdag een nieuwe editie plaats van de Drvkkery Talkshow. Gasten zijn dit keer Tom Steenbergen, Rinus Spruit en Peter Sijnke.

Klaas Vos interviewt het drietal vanaf 15.30 uur in de brasserie van de zaak op de Markt in Middelburg. Tom Steenbergen is schrijver van het boek ‘Poppioniers’ waarin hij beschrijft hoe een opstandige muziekgeneratie in de woelige jaren tussen 1964 en 1970 het initiatief nam om concerten en festivals te organiseren die het muzieklandschap in Nederland definitief veranderden.

Peter Sijnke klinkt dat als muziek in de oren. Naast zijn werk voor het Zeeuws Archief in Middelburg heeft hij namelijk meerdere boeken over popmuziek geschreven. Zijn laatste is ‘The Motions. Beat van Haagse bodem.’ Hij werkt aan een biografie van Frank Zappa.

Rinus Spruit is geen schrijver van muziekboeken, maar van romans. De inwoner van Nieuwdorp bracht een paar maanden geleden het boek ‘Broeder, schrijf toch eens’ uit. Het is zijn derde roman.

Kaarten voor de talkshow zijn gratis. Ze zijn verkrijgbaar in de boekhandel of via de website www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets[l]