FNV houdt informatiebijeenkomst voor de huishoudelijke zorg medewerkers

ROOSENDAAL - Vorig jaar heeft de gemeente Roosendaal de huishoudelijke hulp opnieuw aanbesteed. Naast de bestaande zorgaanbieders is er een nieuwe zorgaanbieder actief geworden. Op 10 juli 2017 is er toen door de FNV en Met Hart Voor De Zorg een avond met je belegd en zijn de knelpunten van zowel de medewerkers als de cliƫnten in kaart gebracht.

Het is inmiddels een halfjaar verder en wij ontvangen nog steeds signalen dat de problematiek nog steeds aanhoudt. Daarom willen wij deze kwesties met je bespreken en daar waar mogelijk oplossingen aandragen. Het gaat bijvoorbeeld om allerlei regelgevingen en huishoudelijke regels waarmee je mee te maken krijgt en vooral hoe je daar mee om moet gaan.
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 januari in het Vakbondshuis Roosendaal, Laan van Belgiƫ 31, 4701 CH Roosendaal. Zaal open: 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Telefoon: 088-3680117.
De bijeenkomst is voor zowel leden als niet leden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Namens de FNV zal Wim van der Hoorn, bestuurder van FNV Zorg en Welzijn aanwezig zijn. [l]