Ouderenbal 2017.
Ouderenbal 2017. F. Flits

Ouderenbal Puitelaand

HEERLE - Op vrijdag voor carnaval , 9 februari, heeft Puitelaand sinds een paar jaar nog een geweldige activiteit: het ouderenbal. Oud Prins Rikus heeft dit omgedoopt in het “net-niet-meer-jeugdbal”. Alle “ouderen” vanaf 55 jaar zijn van harte welkom in Gasterij De Afspanning, waar een geweldig programma in elkaar is gezet.

Stichting Kinder Carnaval Heerle heeft de organisatie gedaan in samenwerking met KBO Heerle/Moerstraten, De Zonnebloem Heerle/Moerstraten en Gasterij De Afspanning. Er wordt jaarlijks met een kleine commissie gekeken wat er dat jaar tijdens het ouderenbal gedaan kan worden om deze middag weer tot een groot succes te maken.
Het ouderenbal zal rond 10.30-11.00 uur van start gaan tot circa 16.00 uur en er zullen verschillende voordrachten zijn van o.a. René Schepers, Leny en Nicole, Jan Koevoet en Petra van Zundert, basisschool Berkenveld, dweilband Puitegewòòn en vele anderen. Tussendoor zal er gekeken kunnen worden naar de kinderoptocht, welke langs Gasterij de Afspanning zal trekken. Mogelijk lopen uw kleinkinderen mee in deze optocht en is het een mooie gelegenheid deze te aanschouwen. ’s Middags zal onze kersverse Prins Ruben I met zijn gevolg aanwezig zijn en er is ook weer een loterij, met dank aan verschillende sponsoren. Wie wil er niet met een geweldige prijs naar huis gaan!
Tussendoor wordt er voor de nodige versnaperingen gezorgd en de bar is de gehele dag geopend om u ook te kunnen voorzien van een drankje.

Aanmelden
Aanmelden om deel nemen aan het ouderenbal kan via De Zonnebloem, KBO, website www.puitelaand.info of u kunt een briefje in de bus doen bij Gasterij De Afspanning. U hoeft geen lid te zijn van een van de verenigingen om deel te nemen, u bent allen welkom op deze leutige middag. [l]

Foto van het ouderenbal 2017