Prins Ralph d'n 1e ontbijt met de Mangelpeekus.
Prins Ralph d'n 1e ontbijt met de Mangelpeekus. St Vastenavond de Mangelpee

Kinderontbijt met Prins, Nar, Grootse Boer en Pliessi in ParelMoer

MOERSTRATEN - Op zondag 4 februari organiseert Stichting Vastenavond de Mangelpee voor alle Mangelpeekus en kinderen uit de omgeving van Moerstraten (Wouw, Heerle) in ParelMoer het kinderontbijt met Prins Ralph dn 1e, Nar P, Grootste Boer Harrie en Pliessie Nilleke. We gaan ontbijten, dansen en een leuke knutsel maken. We zeggen nog niet wat het is, maar de ochtend zal voorbij vliegen!

Zaterdagavond 3 februari is het jaarlijkse carnavalsbal van KinderKafee. Polonaise, zevensprong, knakworstentikkertje, hossen en springen en met alle carnavalshits meezingen; dat zijn de ingrediƫnten voor deze leutige avond die "voorbij vliegt". Niet alleen kinderen uit Moerstraten zijn welkom maar ook de kinderen uit de omliggende dorpen. Om 19.00 uur start de carnavalsdisco voor kinderen uit groep 1 t/m 5. Om 20.15 mogen zij weer in ParelMoer opgehaald worden. Aansluitend is er van 20.30 uur tot 22.00 uur de disco voor de kinderen van groep 6 t/m 8. Aanmelden is niet nodig.
KinderKafee organiseert alweer 7 jaar regelmatig diverse kinder-activiteiten in Moerstraten die vanaf het begin altijd al zeer druk bezocht worden. Beroemd zijn de KnutselKafee's en de KinderdansKafee's.
Voor meer info: www.hetdorpmoerstraten.nl [l]

Prins Ralph d