Afsluiting Carnaval Puitelaand 2018

HEERLE - Traditiegetrouw sluit Puitelaand af op de maandagavond van de carnaval. Om 20.11 uur was het erg emotioneel bij het beeldje Boerin met Kalf op het kerkplein. Wat kan Stichting Kinder Carnaval Heerle terugkijken op een geweldige carnaval.

Alle activiteiten zijn druk bezocht. Het doel om vooral voor de kinderen een geweldige carnaval te organiseren is geslaagd. Dat was wel te zien aan alle blije en vrolijke kinderen tijdens de activiteiten.

Maar om 20.11 moest er helaas afgesloten worden. Maar niet voordat Prins Ruben I het motto bekend gemaakt had voor carnaval 2019: We zien ze vliege!

Hierna was het tijd voor de voorzitters Colinda Jansen en René Paesschen om de hoofddeksels van onze vier hoogheden in ontvangst te nemen. Deze gaan weer terug de kast in. De voorzitters waren vol lof over de vier hoogheden. Zowel Prins Ruben I als Puitepliesie d’n Kwaoker hebben hun eerste jaar voortreffelijk afgesloten maar ook zeker werden Grootste Boerin Fientje Flits en Nar Cobus niet vergeten want ook zij verdienen alle lof. Een groot applaus was er voor onze vier hoogheden. Daarna werden ook de stichtingsleden, de band, bouwclubs, Horeca en alle andere partijen bedankt. We kunnen het niet alleen en we moeten laten zien waar Puitelaand groot in kan zijn. De samenwerking is noodzakelijk om zo een prachtig feest te kunnen blijven vieren.

Het programma is nog niet helemaal klaar want op aswoensdag gaat de stichting ook nog naar café de Hazelaar toe om haring te happen en op 10 maart staat ook ons halfvasten bal nog op het programma in café ’t Schelmke. Verder informatie hierover is te vinden op www.puitelaand.info.

Namens deze weg willen wij als stichting Kinder Carnaval Heerle nog iedereen bedanken, wie een steentje bijgedragen heeft aan carnaval 2018. [l]