Basisschoolleerlingen maken kennis met tennis.
Basisschoolleerlingen maken kennis met tennis.

Wouwse tennisvereniging gaat langs de scholen

WOUW - Het Tenniskids@school traject in samenwerking met de Wouwse Tennisvereniging is afgelopen week officieel gestart.

De leerlingen van groep 3, 4 en 5 van basisschool de Stappen, Baayaert en Berkenveld hebben o.l.v. de tennisleraar van de Wouwse Tennis Vereniging kennis gemaakt met tennis tijdens de gymles. De gymzaal werd omgetoverd tot een waar tennispark waarop diverse tennis oefeningen aangeboden werden.

Wilt u eens een balletje slaan?

Het traject bestaat uit een les tijdens de gymles en een afsluitend tennisfeestje op de tennisvereniging. Op woensdagmiddag 7 maart van 15:00 tot 17:00 uur nodigen we alle basisschoolleerlingen uit om deel te nemen aan dit tennisfeest. Voor iedere deelnemer staat een racket en ballen klaar.

Acht gratis tennislessen

Dit jaar komt de Wouwse Tennisvereniging met een geweldig aanbod voor alle kinderen die geïnteresseerd zijn om te gaan tennissen. Alle kinderen t/m 9 jaar kunnen zich inschrijven voor 8 gratis lessen. Na deze lessen, als je enthousiast bent geworden, krijgen alle deelnemers nog een vervolgaanbod. Op deze manier kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier “Proeven aan Tennis”.
Inschrijven voor deze actie kan via www.tennisforyou.nl/wtv
Aanmelden kan tot 11 maart waarna de lessen vanaf 19 maart van start gaan. Wacht echter niet te lang met aanmelden, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Meer informatie: Bart van Nassau, 06-54292000, Bart@tennisforyou.nl. [l]

Basisschoolleerlingen maken kennis met tennis.