Addy van den Krommenacker verzorgt de lezing. FOTO MKB NETWERK
Addy van den Krommenacker verzorgt de lezing. FOTO MKB NETWERK Foto: MKB Netwerk Roosendaal

Roosendaal ontvangt modeontwerper

ROOSENDAAL - MKB Netwerk Roosendaal houdt op woensdag 7 maart een netwerkbijeenkomst, met als speciale gast de wereldberoemde modeontwerper Addy van den Krommenacker. De samenkomst duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur en vindt plaats in Brasserie Lodge Visdonk aan de Rozenvendreef.

DOOR MARIJN RIEMENS

Er wordt gestart met een bijzondere algemene ledenvergadering, waarin Christel Pennewaard wordt aangesteld als nieuwe secretaris van MKB Netwerk Roosendaal. Naast de benoeming van Pennewaard neemt men tegelijkertijd afscheid van oud-secretaris Jantina van Beers. Vervolgens verzorgt Addy van den Krommenacker een lezing over zijn beroep als modeontwerper en ondernemer.

Modeontwerper

De in Uden geboren Van den Krommenacker is al vanaf kleins af aan bezig met mode. Hij begint als medewerker van boutique Tic Tac, werkt zich vervolgens op tot eigenaar en zorgt ervoor dat deze zaak een succes wordt. Zijn werken blijven niet onopgemerkt. Zowel in Nederland als in het buitenland staat Van den Krommenacker inmiddels bekend als een voortreffelijk modeontwerper. In 2011 wordt hij dan ook benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Onder andere Chantal Janzen, Yolanthe Sneijder-Cabau en Nicolette van Dam verschijnen op hun trouwdag in een door Van den Krommenacker ontworpen jurk op het toneel. Naast zijn atelier in 's-Hertogenbosch bezit de 67-jarige modeontwerper meerdere vestigingen in de stad van de mode, Milaan. Afgelopen januari presenteerde hij in Rome zijn nieuwste collectie, The New Romantics.

Tickets

De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Tickets voor de bijeenkomst zijn te verkrijgen via www.mkbnetwerkroosendaal.nl/agenda-tickets. Voor leden van MKB Netwerk Roosendaal zijn deze gratis te verkrijgen. [l]