BSC viert feest voor haar 90-jarig bestaan

ROOSENDAAL - Bijna 90 jaar geleden is het allemaal begonnen voor de Burgerhoutse Sport Club. Op vrijdag 16 maart 1928 in café Roovers werd BSC opgericht. De oprichting werd precies op deze dag bekrachtigd door de allereerste voorzitter: Gerrit Berghege.

BSC is begonnen in de wijk Burgerhout, de wedstrijden werden op een hondenveldje bij Visdonk gespeeld. Na omzwervingen en verhuizing, naar de Zundertseweg bij boer Wijnen, is BSC in 1975 neergestreken op het mooiste sportpark van Roosendaal: Sportpark Vierhoeven.
Precies op vrijdag 16 maart, 90 jaar later, viert BSC haar jubileum. De aftrap zal plaatsvinden tijdens een receptie met een enigszins officieel tintje. Daarna zal het feest losbarsten met een diversiteit aan lokale artiesten en optredens in een avondvullend programma. Voor de receptie zijn de uitnodigingen verstuurd.
Voor de feestavond is iedereen met een groen/wit verleden van harte welkom. Hiervoor vragen wij iedereen, die het voornemen heeft het feestje mee te komen vieren, zich per e-mail op te geven o.v.v. voor- en achternaam + eventuele aanhang naar: bsc.90jaar@gmail.com.
Een groen/wit hart? Meld jezelf aan en feest mee! [l]