Hardlopen bij de Roosendaalse Distance Devils

ROOSENDAAL - Je hebt zin om met hardlopen te beginnen, maar het komt er niet van en alleen lopen wil je niet. Dan biedt de RDD (Roosendaalse Distance Devils) je de gelegenheid om te beginnen met hardlopen in een groep. Dat is gezellig, leuk, gezond en sportief tegelijk.

Hardlopen is goed voor het uithoudingsvermogen, de spierconditie en om gewicht te verliezen of het op peil te houden. Tot slot is hardlopen in een groep stimulerend en gezellig. Iedereen is welkom. Sluit je aan bij een hardloopgroep van de Roosendaalse Distance Devils!

De Roosendaalse Distance Devils start weer een hardloopgroep beginners op dinsdag 20 maart. Het duurt 6 weken. Daarna is er een mogelijkheid om nog 6 weken verder te gaan en misschien wil je graag meedoen aan de 4 Engelse Mijl eind juni in Roosendaal, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij staan graag voor je klaar om jou te begeleiden tijdens de duur van 6 weken. De aanvangstijd op dinsdagavond is 19.00 uur. Wij verzamelen op het parkeerterrein van sportpark Hulsdonk in de Sportstraat.

Belangstelling? Dit is het moment om de knoop door te hakken! Heb je interesse of wil je je aanmelden? Bel dan nu 06-48696753 of mail naar gastel2000@versatel.nl. [l]