Seniorenmiddag met film

ROOSENDAAL - Het seniorenpastoraat Roosendaal Noordoost organiseert op donderdagmiddag 15 maart een film- en ontmoetingsmiddag in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal.

Belangstellende senioren zijn om 13.30 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.45 uur begint het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens deze middag zal de film ‘Wat we deden tijdens onze vakantie’ vertoond worden.

In deze hartverwarmende komedie vertrekken Doug (David Tennant, Doctor Who), Abi (Rosamund Pike, Gone Girl) en hun drie excentrieke kinderen naar de Schotse Hooglanden om opa's verjaardag te vieren. Wat een gezellig familieweekend moet worden, loopt uit op een kleine ramp als Doug en Abi krampachtig proberen hun op handen zijnde scheiding verborgen te houden.

Niet de aanstaande scheiding maar opa vormt de spil van het verhaal. De opa speelt zijn rol hier mooi ingetogen maar wel met de nodige humor. Hij geniet van het optrekken met zijn kleinkinderen terwijl de rest van de familie druk bezig is met het grote verjaardagsfeest en met ruziemaken.

Tegen de achtergrond van de prachtige Schotse natuur is de uitkomst vooral dat na de onverwachte wending aan het strand de kinderen het meest volwassenen zijn en dat hun ouders uiteindelijk inzien dat ze zich de hele tijd als kleuters gedragen hebben.
Aanmelden voor deze middag hoeft niet. [l]