Oefenwedstrijd walking football bij VV DVO 60

ROOSENDAAL - Woensdag 14 maart zal het team van Old Stars Roosendaal, gehuisvest bij vv DVO 60, een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen de Old Stars uit Etten-Leur.

Deze wedstrijd zal plaats vinden om 10.00 uur, uiteraard op het veld van vv DVO 60, sportpark Hulsdonk te Roosendaal. Het walking football is voor personen van 60 jaar en ouder. Dus als je belangstelling hebt komt dan woensdag kijken.

Belangrijk weekend
Zaterdag 10 maart speelt DVO 60 1 een belangrijke wedstrijd tegen RFC uit Raamsdonksveer. Hopelijk nemen de Roosendalers revanche op de eerder onverdiende uitnederlaag en met een overwinning is de is de middenmoot weer in zicht.
Op zondag 11 maart spelen de dames 1 van DVO 60 om 10.00 uur thuis tegen Noordhoek, DVO 60 is een belangrijke kampioenskandidaat en daarom zal deze wedstrijd ook weer gewonnen moeten worden.
Komend weekend krijgt de competitie ook voor de jeugd en lagere elftallen een vervolg.
"Na de vorstperiode kan er gelukkig weer gevoetbald worden en dat betekend weer een gezellige drukte op ons sportpark", volgens secretaris Piet van Osta. "Ik ben helemaal niet blij met het verloop van de competitie, door de nieuwe opzet zijn we veel later klaar en we hebben ook een veel te lange verplichte winterstop van de KNVB. Hierdoor missen veel clubs inkomsten vanuit de kantine. Je kan natuurlijk wel veel activiteiten organiseren en dat doe wij ook maar niets gaat boven het spelletje voetbal".
Informatie over DVO 60 bij secretaris Piet van Osta tel. 0165-544709 of e-mail secretarisdv60@hotmail.com Zie ook de website wwwdvo60.nl[l]