Afbeelding
Foto:

Asperge en Wijnavond in Lodge Visdonk

ROOSENDAAL - Asperge en Wijnavond, donderdag 19 april in Lodge Visdonk met live muziek van Rumon Hagenaars Quintet, georganiseerd door de Nederheide Asperges, Winebizz en Lodge Visdonk.

We zijn de winter weer uit en het loopt tegen Pasen. De lentezon zal zich met regelmaat laten zien én voelen! Dat is niet alleen goed voor ons maar ook voor alles wat groeit en bloeit. Zoals asperges in de reeds aangelegde aspergebedden op De Nederheide nabij Visdonk. De ruggen aarde staan in lijnen op het veld en het zeil dekt ze nu voorlopig af. We kunnen niet wachten tot de kopjes van de asperges boven de aarde komen. Het witte goud zoals asperges ook genoemd worden laat zich fraai combineren met mooie gerechten van Lodge Visdonk en even fraaie wijnen, geselecteerd door Winebizz. Beleef deze culinaire avond met in de hoofdrol de asperges van de Nederheide te Schijf. De avond wordt tevens muzikaal opgeluisterd door een heus Quintet. Meld je nu aan!

Reserveren
Ontvangst vanaf 18.30 uur. Deelname bij reservering à € 59,50 per persoon voor vijfgangen-menu met bijpassende wijnen.
Reserveren kan via Info@lodgevisdonk.nl of telefonisch Lodge Visdonk 0165-536629
Én….er kan vanaf half zes op De Nederheide een rondleiding worden bijgewoond, met gratis amuse en een glas wijn. Meldt u zich hier apart voor aan bij Lodge Visdonk (dit onderdeel vindt plaats bij voldoende interesse, de aanmeldingen voor de avond lopen inmiddels goed binnen!). [l]