Schilderen in de Roselaar
Schilderen in de Roselaar P Quintus

Schilderen in de Roselaar voor 750 jaar

ROOSENDAAL - In het kader van 750 jaar Roosendaal is kunstenares Peet Quintus begonnen met het grote schilderproject “750 Roosendalers in Kleur”.

Al ongeveer een jaar geleden werd door de Stichting 750 jaar Roosendaal de oproep gedaan om leuke projecten aan te leveren die toegankelijk zijn voor alle Roosendalers en verbindend moeten zijn met een tastbaar resultaat. Toen is bij Peet al het idee ontstaan om met 750 mensen uit Roosendaal een groot schilderij te maken. Elke deelnemer krijgt een doekje van 20 x 20 cm om daar zijn of haar visie van/op Roosendaal op te schilderen. Vanuit allerlei invalshoeken van de Roosendaalse bevolking worden mensen uitgenodigd om deel te nemen. Alle werkjes tezamen worden opgehangen in winkelcentrum de Roselaar en wellicht dat de eerste groep werkjes binnenkort al wordt opgehangen zodat ook het winkelend publiek het schilderij kan zien groeien.

Inmiddels zijn er al diverse sessies geweest en afgelopen zondag was er een vrije inloop sessie in de Roselaar waaraan zeer veel mensen op enthousiaste wijze hebben deel genomen. Met weer geweldige kunstwerkjes als resultaat.

U kunt ook kostenloos meedoen, individueel of als club of vereniging! Mail naar Peet voor alle mogelijkheden: info@typicaldutchart.nl [l]

Schilderen in de Roselaar