Anton van der Ven en kees van Beers winnaars wintercompetitie Alpenjagers tegen geen Moed verloren.
Anton van der Ven en kees van Beers winnaars wintercompetitie Alpenjagers tegen geen Moed verloren. Cor van Nassau

GMV wint van Alpenjagers in wintercompetitie

ROOSENDAAL - De kruisboogschutters van Geen Moed Verloren uit Oude Molen hebben de wintercompetitie 2017-2018 tegen de schutters van de Alpenjagers gewonnen met 9,83 punten tegen 9,74 voor de Alpenjagers.

De strijd was dit jaar een mooie opgaande lijn voor beide ploegen. De competitie bestond uit vijf wedstrijden waarvan GMV er drie won en de Alpenjagers twee keer als winnaar uit de bus kwamen. De voorlaatste wedstrijd stonden de Alpenjagers nog voor maar een prima laatste wedstrijd van GMV met een 100 punten score van Kees van Beers die maar liefst zes wedstrijdpunten op leverde bracht ook het totaal gemiddelde van de vereniging net boven dat van de Alpenjagers. De schutters schieten tegen hun eigen gemiddelde van het jaar daarvoor, bij winst krijgt men drie wedstrijd punten, bij gelijke stand twee punten en bij deelname één punt.
Bij Geen Moed Verloren werd Kees van Beers, dankzij de 100 punten score en daarmee drie extra bonus punten en een totaal van 15 punten, winnaar van de competitie. Hij bleef Jan Cornelis, die 11 punten schoot, 5 punten voor. De derde plaats was voor John De Blaay en Patrick Cornelis met 9 punten. Vierde werd Donya van Roosendaal met 7 punten gevolgd door Cees de Kock, Lian van Beers, Wilco van Beers Jack Heck en Marian Learbuch met 6 punten. Piet van Beers behaalde 5 punten en hekkensluiter was Corne van Beers met 3 punten.
Bij de Alpenjagers ging de overwinning naar Anton van der Ven die 14 wedstrijd punten vergaard. Op de tweede plaats eindigde Piet Beerendonk, Frans Joore en Bert van Eekelen met 11 punten. Daarna volgde Helmer Siegers met 9 punten en Peter Hagenaars, Jan Hagenaars en Andre van As met 8 punten. Henk Meeuwisse en Quintus van Elewout behaalden 7 punten Yilmaz Ozcelik behaalde 6 punten gevolgd door John Schrauwen met 5 punten en hekkensluiter werd Gerard van Voskuilen met 4 punten.

Zomercompetitie
De schutters gaan zich weer op maken voor de zomercompetitie in kring Roosendaal die op 15 april van start gaat bij GMV in Oude Molen.

Anton van der Ven en kees van Beers winnaars wintercompetitie Alpenjagers tegen geen Moed verloren