Afsluiting project Blaasmuziek is cool

WOUW - Op donderdagavond 22 maart sluiten het jeugdorkest van Harmonie Oranje uit Wouw, Muzisens en de kinderen van groep 5 en 6 van de 2 Wouwse basisscholen de Stappen en de Baayaert het project Blaasmuziek is cool af met een eindpresentatie, waarbij zij samen met het orkest aan de ouders zullen laten horen wat zij de afgelopen weken hebben geleerd.

In januari zijn de kinderen van groep 5 en 6 van de Stappen en de Baayaert gestart met het muziekproject blaasmuziek = cool. Tijdens dit project hebben de kinderen elke vrijdag in 5 lessen kennis gemaakt met de verschillende instrumenten van het blaasorkest en kregen zij de kans om onder leiding van een docent van Muzisens Muziekeducatie, ondersteund door leden van harmonie Oranje, verschillende muziekinstrumenten uit te proberen.
De eindpresentatie begint om 19.00 uur en vindt plaats in de grote zaal van de Geerhoek. Na de eindpresentatie is er een muziekinstrumentenmarkt waarbij de kinderen de verschillende muziekinstrumenten kunnen uit proberen.[l]