Belangrijk weekend DVO 60

ROOSENDAAL - Zaterdag 24 maart staat voor DVO 60 1 de belangrijke wedstrijd tegen kampioenskandidaat Dubbeldam op het programma. DVO 60 wil absoluut revanche nemen op de blamage van de 1-8 nederlaag tegen RFC. Deze wedstrijd moet absoluut gewonnen worden, wil je het seizoen goed kunnen vervolgen.

Aanvang van deze wedstrijd is 15.00 uur. Vanaf 09.00 uur is er weer volop drukte bij DVO 60 met o.a. wedstrijden van de talentvolle groepen J011 2, J09 en J07, dus de moeite om zaterdag eens naar DVO 60 te komen.
Zondag 25 maart spelen de dames 1 thuis om 10.00 tegen SVC. De uitwedstrijd werd met grote cijfers gewonnen maar dat wil niet zeggen dat de dames het eenvoudig opnemen, nee ze zullen zeer geconcentreerd aan de aftrap staan om weer drie belangrijke punten toe te voegen aan hun kampioensrace.
Alle leiders van de club zijn inmiddels ingelicht over het verdere verloop van de competitie. Het zal een heel karwei worden om alles in goede banen te leiden want er is heel veel afgelast en de wedstrijden moeten toch gespeeld worden. Een commissie wedstrijdzaken o.l.v. Piet van Osta samen met Rene Oliekan, Henk Hartog en Henny de Jong zullen alles gaan regelen. "Zo zie je maar dat wij op alles voorbereid zijn", volgens Piet van Osta. "Het kost tijd maar we moeten het voor de leden goed regelen".

Paasvoetbaltoernooi
Op woensdagmiddag 4 april wordt op het sportpark het jaarlijks paasvoetbaltoernooi voor basisonderwijs gehouden. "Tijdens deze middag zullen we aandacht vragen voor het jeugdvoetbal bij DVO 60", volgens Piet, "want de tc is druk bezig met de voorbereidingen nieuwe seizoen en vooral jongens en meisjes in de leeftijd van 11-12-13 jaar kunnen we gebruiken". Natuurlijk zijn overige leeftijden ook van harte welkom.
Informatie over DVO 60 bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mailsecretarisdvo60@hotmail.com of via de website wwwdvo60.nl. Hier kunt u ook het contactformulier invullen.[l]