Voorzitter Jac Roeken opent de jaarvergadering.
Voorzitter Jac Roeken opent de jaarvergadering. J.M.Gelderblom

Feestelijke jaarvergadering KBO-Nispen in jubileumjaar

NISPEN - Woensdag 28 maart heeft KBO-Nispen haar jaarvergadering gehouden. Dit is een van de vele druk bezochte activiteiten die KBO-Nispen organiseert. Zoals bij elke vereniging komen jaarlijks zaken aan de orde als: de goedkeuring van de notulen van de vorige vergadering, het jaarverslag van de secretaris, het jaarverslag van de penningmeester met aansluitend het verslag van de kascommissie, de bestuursverkiezing, het bestuursbeleid, mededelingen van het bestuur en afsluitend de rondvraag.

60 jarig jubileumjaar
Aansluitend aan de vergadering werd aan alle (ruim 100) aanwezige leden een door vrijwilligers van KBO-Nispen goed verzorgde lunch geserveerd.
Omdat 2018 het 60-jarig jubileumjaar is voor KBO-Nispen werd extra aandacht gegeven aan de middag na de jaarvergadering. Dit jaar werd de middag gevuld met een heuse likeur proeverij, waarbij de geschiedenis van de likeuren op humoristische wijze werd verteld en de likeuren geproefd konden worden. De KBO leden lieten zich de likeuren lekker smaken.
De middag werd afgesloten met een grote loterij met als hoofdprijs één van de door KBO-Nispen georganiseerde compleet verzorgde busreizen.

Jubileum activiteiten
Zoals al eerder aangegeven is 2018 het 60-jarig jubileumjaar van KBO-Nispen. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan zijn de bestaande activiteiten wat opgeleukt en is in Nispen huis aan huis een jubileum uitgave bezorgd waarin beschreven staat wie zij zijn, wat zij doen en welke speciale activiteiten worden georganiseerd in dit jubileumjaar.
De hoogtepunten van het jubileumjaar zijn op 17 en 20 juni. Op 17 juni wordt voor alle Nispenaren jong en oud een fietstocht georganiseerd en op 20 juni is de grote feestdag welke begint met een Eucharistieviering in de kerk van Nispen gevolgd door een feestelijk diner voor alle leden van KBO-Nispen in buurthuis Nisipa.
‘s Avonds is er een receptie voor verenigingen en genodigden.
Hoewel KBO-Nispen een florerende vereniging is zijn nieuwe leden altijd welkom. Meer informatie over het lidmaatschap en de activiteiten kunt u vinden op de website van KBO-Nispen: www.kbo-nispen.nl [l]

Voorzitter Jac Roeken opent de jaarvergadering.