Koe (water)melken.
Koe (water)melken. George Bolmers

Kom kijken bij de BFF Zeskamp

ROOSENDAAL - Zaterdag 14 april om 13.00 uur vindt er een Zeskamp evenement plaats op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal, met als doel geld in te zamelen ten behoeve van ColSensation 2018 (Samen sterk tegen kanker). Toeschouwers en supporters zijn van harte welkom en kom genieten in het zonnetje.

Het belooft namelijk een mooi zicht te worden om 16 teams verkleed te zien strijden en plezier maken met en om hun sportieve kwaliteiten. Teams als de Hijgende Buffels, De Daltons, De Gouden Eieren, De Snelle Jongens, The Pink Ladies en Team Lederhosen zullen hun teamgeest, behendigheid en fysieke kracht moeten tonen. Of dat lukt, we zullen het zien.
Het evenement omvat de volgende zes onderdelen: BFF Obstacle Marathon: hindernisparcours; Mind blowing Game: tactiek, geheugen, observatie en bluf zijn hier de elementen; Word (BF)Feud: met opdrachten letters verzamelen; Ultimate Dodgeball: schakel je tegenstanders slim uit; Olympice Games: basketball, volleybal en atletiek, waarbij niet de sport maar de samenwerking centraal staat; Stapel-Verliefd: de hoogste toren bouwen.
Tevens wordt er een loterij gehouden, waarvoor loten kunnen worden gekocht. Er is een uitgebreide, waardevolle prijzentafel met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers.
Zaterdag 14 april, aanvang 13:00 uur. De toegang is gratis. Locatie: Sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 3, 4707 RA Roosendaal. Informatie: BFF6kamp2018@hotmail.com. [l]

Katapult.
Sumo worstelen.
Sumo worstelen