Als mantelzorger heb je ook te maken met verlies

ROOSENDAAL - Op 17 april organiseert het mantelzorgsteunpunt een lezing over "verlies".

'Verlies' in de breedste zin van het woord. Als mantelzorger kun je te maken krijgen met vele vormen van verlies. Als je (geplande) toekomst ineens in het water valt doordat je partner ineens ernstig ziek is, dement is, hersenletsel heeft opgelopen of terminaal is?
Hoe ga je om met de emoties die dan door je lijf heen kunnen gieren, of verstop je je eigen gevoelens omdat het niet anders is/kan? Sandra de Bruyne, rouw- en verliesdeskundige, geeft een interactieve lezing met betrekking tot Mantelzorg en de Verliescirkel. U krijgt informatie over de Verliescirkel, maar daarnaast zullen we ook met elkaar in gesprek gaan hierover. Het gaat over processen waar we allemaal dagelijks mee te maken kunnen krijgen. Deze avond staan we uitgebreid stil bij de thema's bekeken door "de bril van de mantelzorger".
Locatie is De Brink, Melis Stokelaan 5 Roosendaal (De Kapel) op dinsdag 17 april van 19.00- 21.00 uur (inloop vanaf 18.30). Van te voren opgeven is niet persé noodzakelijk, maar wél fijn: 088-5574890; info@mantelzorgroosendaal.nl - info@mantelzorgrucpehn.nl. [l]