Wandelen met je hond.
Wandelen met je hond. Pauline Joosten

Speciale wandeling voor hondenliefhebbers

ROOSENDAAL - Op zondag 22 april organiseert Natuurmonumenten op landgoed Visdonk bij Roosendaal een speciale wandeling voor hondenliefhebbers.

Samen met je hond ga je op pad met de boswachters Wilton de Dooij en Bianca de Craen van Natuurmonumenten. Bianca is tevens gediplomeerd instructeur en gedragstherapeut voor honden. Onderweg krijg je op speelse wijze tips voor een actieve wandeling met de hond aan de lijn. Je krijgt meer inzicht in het gedrag van je hond en hoe je je hond een uitdagende wandeling kan bieden aan de lijn. Een unieke belevenis voor jou en je hond! Ook kom je meer te weten over de natuur van Visdonk. De wandeling duurt twee uur en start om 10.00 uur bij het T-Huis Visdonk. Wil je meedoen? Meld je dan aan via https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/visdonk/agenda/wandelen-met-je-hond-aan-de-lijn-leuk
Deze wandeling is een bewustwording voor hondeneigenaren dat aangelijnd wandelen met je hond heel erg leuk kan zijn. Laat je inspireren op zondag 22 april!
Op Visdonk zijn honden overal welkom als ze aangelijnd zijn. Natuurmonumenten heeft ook een speciale loslooproute voor honden aangelegd en een hondenspeelveld ingericht waar honden heerlijk kunnen ravotten. Op het landgoed is via panelen en bebording duidelijk aangegeven waar de hond aan de lijn moet en waar de loslooproute en het speelveld is.

Kwetsbaar
Het is belangrijk dat bezoekers zich aan deze regels houden en hun honden alleen los laten lopen op plekken waar het toegestaan is. Niet alleen voor de kwetsbare natuur maar ook voor andere bezoekers. De boswachters van Natuurmonumenten controleren ook op naleving van de regels met betrekking tot honden op Visdonk. [l]

Afbeelding