Dieuwke en Kes
Dieuwke en Kes Diane Elsenaar

Synchroonzwemsters in top 10 KNZB Regio Zuid

ROOSENDAAL - Zaterdag 14 april vonden de Regionale Kampioenschappen Synchroonzwemmen Uitvoeringen op muziek plaats in Maastricht. Deze wedstrijd is, op het NK na, de belangrijkste wedstrijd voor alle wedstrijdniveaus van Regio Zuid waarin Noord Brabant en Limburg vertegenwoordigd zijn.

Drie weken eerder is voor deze wedstrijd de techniek gezwommen, waarbij de dames zich konden plaatsen voor de uitvoeringen.

Vanuit ZPV-Hieronymus hebben Kes Elsenaar en Dieuwke van den Berg zich geplaatst voor de uitvoeringen en zij mochten beide starten met hun solo.

Dieuwke van den Berg zwemt haar laatste seizoen op Age 2 niveau (leeftijd 12 tot 15 jaar). Ze is met haar solo 7e van de Regio Zuid geworden. Een hele mooie prestatie en een PR. Volgend seizoen zal Dieuwke op junioren niveau gaan zwemmen.

Kes Elsenaar zwemt op Senioren niveau (leeftijd 18 jaar en ouder). Zij is met haar solo, net als vorig jaar, heel mooi 5e geworden van Regio Zuid.

Zo zijn beide dames van Hieronymus in de top 10 geƫindigd van Regio Zuid en kunnen zij terugkijken op een geweldige wedstrijd.

Synchroonzwemmen, een sport waar muziek in zit! Meer info: www.zpv-hieronymus.com of kom langs voor proeflessen in Zwembad de Stok. [l]

Dieuwke en Kes