De oorsprong.
De oorsprong. Archief Fam. Boonen

IQ Aarmoei-nieke krijgt een lintje

ROOSENDAAL - Na maanden in de kast gelegen te hebben, gaan de bolhoeden van de heren op vrijdag 27 april weer op. Omstreeks de klok van 15.00 uur klinken de gekende klanken bij goed weer buiten voor, en bij minder weer binnen in hun wekelijkse repetitie etablissement. En hun gekende zwarte bolhoed, ziet er die dag extra feestelijk uit. Immers een oranje lint om die hoed verwijst naar deze speciale feestdag.

Onlangs zaten de heren in het gekende zwart-wit, na een korte periode van rust na de carnaval, alweer op het podium in de grote zaal van Schouwburg de Kring. Toen als welkomstmuziek van de gemeentelijke vrijwilligersdag.
En op Koningsdag staat hun volgende optreden alweer gepland. Dus heeft u alle vrijmarkten bezocht weet dan dat u onder het genot van een oranje bitter, een fris getapt glas gerstenat of ander drankje kunt genieten van het IQ Aarmoei-nieke. Gezellige muziek in de authentieke bruine kroeg van wijlen Jef Boonen, terwijl we allen klinken op de verjaardag van de koning.
Achter de schermen werken de ‘Mannen van de Kaai’ met man en macht aan hun Zomeravondconcert van 23 juni en het zeer bijzondere IQ Zwaaigat Concert op 8 september ter gelegenheid van het 750-jarige Roosendaal.
Maar eerst dus een vrolijk deuntje ter gelegenheid van de verjaardag van de koning.
De heren van het IQ verwelkomen u graag op 27 april, omstreeks de klok van 15.00 aan de Kade 65.
Meer informatie op: www.IQAarmoeinieke.nl [l]