DVO 60 1 speelt gelijk

DVO 60 heeft zaterdag 21 april in de moeilijke uitwedstrijd tegen het sterke Unitas 30 uit Etten Leur een verdienstelijk gelijk spel behaald. DVO 60 begon sterk aan de wedstrijd en in de eerste 10 minuten werden 2 grote kansen van Sander van Noordenne en Carlos Psdijk helaas niet benut. Hierna werd Unitas 30 sterker en kreeg ook genoeg kansen maar ook zij wisten het net niet te vinden.

De ruststand was dan ook 0-0. De 2e helft hetzelfde spelbeeld, alleen kreeg DVO 60 de grootste kans . Uit een mooie voorzet van Bas de Roy werd er door Rob Goud gescoord alleen helaas in buitenspelposititie. Het bleef 0-0 en dat was gezien het spelbeeld de juiste uitslag. Zaterdag is DVO 60 1 vrij

DVO 60 dames behalen monsterscore
De dames van DVO 60 blijven maar scoren en nu moest Fc Moerstraten het ontgelden. In de 1e helft werd er vijfmaal gescoord, tweemaal door zowel Noelle als Naomi en eenmaal door Domique. In de 2e helft hetzelfde beeld een veel sterker DVO 60 en ze liepen uit naar 13-0 door doelpunen van Noelle driemaal, Naoimi tweemaal en Dominque, Faye en Natsaja ieder eenmaal. Ondanks de grote overwinning was de begeleiding niet helemaal tevreden. Er hadden meer doelpunten gemaakt moeten worden want het doelsaldo kan straks wel eens belangijk gaan worden. De overgebleven concurrenten DEVO, daar is al tweemaal tegen gespeeld, en Unitas 30 en Victoria. Als DVO 60 zo goed blijft voetballen dan komt het best goed maar er zal de komende week hard getraind worden op het afwerken.

Zondag 29 april gaan de dames er weer voor want dan spelen ze om 10.00 uur thuis tegen HSC 28. Een lastige tegenstander maar een grote overwining behoort absoluut tot de mogelijkheden.
DVO 60 Vr 2 speelt om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen JEKA uit Breda.

Nieuw meisjesteam
Goed nieuws is er ook voor het meisjesvoetbal want naast de huidige 2 meisjes teams zal er een nieuw meisjesteam bij komen en wel mo 11. Meisjes in alle leeftijden die willen gaan voetballen zijn bij DVO 60 op de juiste plaats. Informatie hierover bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwdvo60nl.