Met de verhuizing van Rebel Outdoor naar de Nieuwe Markt start Dennis Crusio weer een nieuw avontuur. FOTO ELS ROMMERS
Met de verhuizing van Rebel Outdoor naar de Nieuwe Markt start Dennis Crusio weer een nieuw avontuur. FOTO ELS ROMMERS Foto: Els Rommers

Rebel Outdoor in een nieuw survival-jasje gestoken

ROOSENDAAL - Rebel Outdoor is verhuisd. Sinds eind maart is deze outdoorwinkel op de Nieuwe Markt te vinden. Eigenaar Dennis Crusio verbouwde eigenhandig het pand en toverde het om in een klein paradijsje voor outdoor-liefhebbers. Zelf werd hij heel wat jaren geleden gegrepen door het outdoor-virus en specialiseerde zich in dit vakgebied. "Mijn inkoopbeleid en adviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, zodat de klant verzekerd is van kwaliteit", belooft de Roosendaalse ondernemer.

DOOR ELS ROMMERS

"Van oorsprong ben ik diamantzetter. Vanwege reuma moest ik me gedwongen terugtrekken uit de zaak die ik samen met mijn partner en edelsmid, Janine Verhoeven, heb opgezet. Ondernemen zit nou eenmaal in mijn bloed en uiteindelijk besloot ik van mijn hobby, of zeg maar gerust mijn passie, mijn beroep te maken", vertelt Dennis Crusio. "Ik startte met een webwinkel in outdoor-artikelen. Later kwam er een fysieke locatie in de Molenstraat, een paar deuren verder dan de winkel van mijn vrouw. En sinds een maand zit ik hier op de Nieuwe Markt, waar ik veel meer aanloop heb."

Rebelse jongen

"Ik ben gespecialiseerd in bushcraft & survival", geeft Dennis te kennen. "Dat betekent dat je met minimale middelen in de natuur verblijft en geniet", legt hij met glinsterende ogen van enthousiasme uit. "Gingen mijn vrouw en ik eerst meestal met onze landrover op pad, later lieten we die steeds vaker thuis en ontdekten we de outdoor-wereld. De naam voor mijn winkel, Rebel Outdoor, was bijna een vanzelfsprekendheid", lacht Dennis. "Daar waar anderen omheen rijden, rijd ik er dwars doorheen en waar de meesten peentjes van gaan zweten, brengt bij mij een grote lach op mijn gezicht. Ik ga graag uitdagingen aan, maar weet wat veilig en verantwoord is. Ik ken de kwaliteit van artikelen en kleding die ik zelf gebruik of draag tijdens survivals en weet waarover ik praat als ik die producten aan mijn klanten aanraad."

Veel kwaliteit voor een zachte prijs

Met de verhuizing naar het nieuwe pand, heeft Dennis zijn assortiment flink uitgebreid. "Ik verkoop nu ook producten van het merk Pinewood dat voorziet in een behoefte van een zeer breed publiek", zegt Dennis. "Iedereen die het prettig vindt om buiten actief te zijn -of je nou graag wandelt of fanatiek outdoor-sporter bent- vindt hier mooie, comfortabele en betaalbare kwaliteitskleding die jarenlang meegaat. Gegarandeerd! De materialen en producten zijn in de praktijk door mij getest, dus ik kan je precies vertellen wat je nodig hebt, hoe lang het meegaat en hoe je de levensduur kunt verlengen door goed onderhoud. Dit geldt in principe voor alles wat je bij Rebel Outdoor aantreft: van (dak)tent tot slaapzak, van bodywarmer tot verrekijker en van kruisboog tot mes."

Korting!!

Dat Dennis een breed assortiment voert, blijkt ook uit zijn collectie kleding, baretten, schoeisel en aanverwante artikelen voor militairen. "De uniformen die defensie standaard uitreikt, gaan natuurlijk niet eeuwig mee. Hier zijn militairen verzekerd van goede kwaliteitsproducten die tegen een stootje kunnen en aantrekkelijk geprijsd zijn. Overigens hebben wij voor de jacht ook alles in huis, zelfs hondenvoer dat speciaal is ontwikkeld voor jachthonden, die nou eenmaal veel energie verbruiken. Maar ook voor de huishond verkopen we uitgebalanceerd hondenvoer waar weinig vet in zit." Rebel Outdoor is dus van alle markten thuis en Dennis geeft graag advies én korting. "Wie in mei hier iets koopt, krijgt op de volgende aankoop 10% korting", zegt hij toe. En nu maar hopen dat het prachtig weer wordt! [l]