Winst voor DVO 60 Vrouwen 1

ROOSENDAAL - Afgelopen zondag hebben de dames van DVO 1 weer gewonnen. In de thuiswedstrijd werd HSC 28 uit Heerle met 4-0 verslagen.

De eerste 20 minuten was er bijna geen verschil, alleen had DVO 60 wel iets beter van het spel. Na de verdiende 1-0 maakte DVO 60 voor de rust nog 2 doelpunten en ging men rusten met een voorsprong van 3-0. Omdat het doelsaldo wel eens belangrijk kan zijn ging DVO 60 vol op de aanval maar ze waren erg slordig in de afwerking en bovendien was de doelvrouwe van HSC 28 uitstekend op dreef. DVO 60 wist nog maar 1 maal te scoren en dat is eigenlijk te weinig maar een 4-0 overwinning en 3 kostbare punten. As zondag wacht om 12.00 uur de belangrijke uitwedstrijd in Oudenbosch tegen Victoria 03. Bij winst is Victoria uitgeschakeld voor de titel.
Bij de mannen had DVO 60 1 een rustdag. Zaterdag spelen ze om 14.30 uur in en tegen Oosterhout. Opvallend was de grote overwinning van de J0 8. Er werd met liefst 1-18 gewonnen. Wat een prestatie van deze jongens.

Amsterdamse middag bij DVO 60
Zaterdag 12 mei komt Amsterdam naar DVO 60. Vanaf 17.00 uur is er veel Amsterdamse en natuurlijk ook Hollandse muziek te horen in de kantine van de club. Bovendien zal er ook een karaoke show zijn. Iedereen van de club is van harte welkom.

Aanmelding jeugd en ontwikkeling senioren
Secretaris Piet van Osta is tevreden met de aanmeldingen bij de jeugd. Dit loopt goed en er is natuurlijk ook een extra stimulans wordt je lid dan ontvang je ook een mooie kortingsbon van onze kledingsponser.
Ook de ontwikkelingen bij de senioren zijn goed. 3 oud spelers van DVO 60 1 te Marco de Bruin - Bas Bogers en Jacco Broos zijn in samenwerking met de nieuwe trainer volop bezig om de selectie voor komend siezoen te regelen en te versterken.
Informatie over DVO 6 bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmailcom Zie ook de website wwwdvo60.nl[l]

.