WK Walking Football

ROOSENDAAL - Dit jaar wordt voor de 1e maal het WK voor walking football gehouden en dit in Bristol Engeland. Afgelopen maandag was er een selectie voor spelers in het Olympisch stadion te Amsterdam.

2 spelers van het All Stars Team Roosendaal, gehuisvestigd bij DVO 60, hadden zich hiervoor opgegeven. Koos en Hans hebben een bijzonder leuke dag gehad en hebben hun best gedaan om geselecteerd te worden voor het andere Oranje. Ondanks hun talent is het niet gelukt maar ze zijn wel een ervaring rijker en hebben laten zien dat er nog steeds voldoende talent is bij de All Stars.

Wedstrijd
Binnenkort is er weer een leuke wedstrijd bij DVO 60. Het walking football team zal dan spelen bij DVO 60 tegen Willem 2 of RKC. Woensdag gaan ze trainen in metsjpoint. Wil je een keer deelnemen en ben je ouder dan 60 jaar kom dan op woensdagmorgen naar Sportpark Hulsdonk en wel bij DVO 60, De training begint om 10.00 uur en duurt tot 11.00 uur. Na afloop is het gezellig in de kantine met een kopje koffie.

Slotfeest
DVO 60 is klaar voor een leuk slot, op zaterdag 12 mei Amsterdamse middag en op zaterdag 26 mei is er ook een Drive in aanwezig voor alle teams van DVO 60 voor het slotfeest van de competitie. Alleen wordt op zaterdag 2 juni nog gespeeld maar alles was al geregeld bij deze mooie club daarom gaan we op zaterdag 26 mei feesten. Op 9 juni is de dag van het zeer bekende lagere elftallen toernooi. Er zal dan gevoetbald worden om de Piet van Osta Sr. wisselbeker en er zal ook weer live muziek aanwezig zijn. Op zaterdag 16 juni is er dan nog een groot jeugdtoernooi.

Kampioenen
Op sportief gebied gaat het ook goed want er kunnen nog 6 teams kampioen worden, dus het wordt weer spannend. Ook de aanwas van nieuwe leden vooral in de categorie 4/5/6/7/8 jaar is weer heel goed. DVO 60 is de zaterdagclub in Roosendaal en doet heel veel voor haar leden. Dus wil je komen voetballen en ben je 4 jaar of ouder neem dan contact op met secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl [l]