Mooi weekend voor VV DVO 60

ROOSENDAAL - DVO 60 mag spreken over een mooi weekend. Het begon allemaal zaterdagmorgen vroeg met een geweldige overwinning van de JO 07. Zij wisten hun thuiswedstrijd met maar liefst 9-2 te winnen, Dit is een heel leuk elftal en met bijzonder veel talent.

Ook de M017 heeft laten zien dat ze kunnen voetballen en wonnen hun thuiswedstrijd tegen MZC 11 met 3-0. De kampioenkandidaten bij de jeugd wonnen allemaal hun wedstrijden, alleen de J011 2 heeft niet gespeeld. Hun wedstrijd werd uitgesteld. Jammer was wel die dag dat DVO 60 1 van kampioenkandidaat ONI met 0-4 verloor. Een geflatteerde overwinning voor ONI, snel vergeten en uitkijken naar de laatste wedstrijd van het seizoen. Op zaterdag 26 mei spelen ze dan thuis tegen sv Merlijn uit Tilburg. Aanvang 14.30 uur.

Amsterdamse middag
Vanaf 17.00 uur was er een Amsterdamse middag bij DVO 60 en dit werd een groot succes. De kantine en het plein puilde uit van feestende en dansende DVOĆ©rs. We weten dat ze bij DVO 60 goed kunnen voetballen, maar ook goed kunnen feesten. Het mooiste is dat ze ook altijd klaar staan voor het goede doel. De middag stond in het teken van de Roparun en er is behoorlijk wat geld opgehaald. Zo zie je maar dat DVO 60 een heel sociale vereniging is.

DVO 60 Vrouwen 1
Zondag 13 mei stond de belangrijke wedstrijd Unitas 30-DVO 60 Vrouwen 1 op het programma. Vele en vele supporters uit Roosendaal hebben genoten van een geweldige en spannende wedstrijd . Na 1 minuut scoorde DVO 60 al de 0-1 door Naomi. Unitas 30 wist na 5 minuten de gelijkmaker te maken. Hierna ging de wedstrijd gelijk op en in de 20e minuut kwam DVO 60 op een achterstand, 2-1. Maar gelukkig wisten ze snel gelijk te maken. Uit een hoekschop scoorde Naomi weer en dit op een prachtige wijze. Ruststand was 2-2. DVO 60 begon goed aan de 2e helft. De ploeg van Joey en Edwin was duidelijk beter. Ze hadden het beste van het spel en Unitas 30 kon alleen maar tegen houden en niet voor lang want Noelle strafte een fout van de keepster van Unitas 30 mooi af 2-3. Unitas 30 kreeg nog een paar kansen maar keepster Katinka stond op haar post. Een verdiende overwinning voor de best voetballende ploeg in deze klasse. Het wordt nu erg spannend met nog 3 wedstrijden te gaan. Deze moeten allemaal gewonnen worden en het liefst met zoveel mogelijk doelpunten voor want het doelsaldo kan bepalend zijn. Zondag weer een nieuwe wedstrijd uit tegen sc Gastel.