Korte berichten

ROOSENDAAL
Radio Rommel Muziekquiz: Goed nieuws! In navolging van het succes van de vorige quizzen heeft Radio Rommel weer een nieuwe muziekquiz samengesteld. Kees en Eva Luijkx hebben weer nieuwe quizvormen bedacht om de muziekliefhebbers uit te dagen; een leuke manier om je muziekkennis te testen. Samen met je vrienden of familieteam belooft dit een gezellige middag te worden. Er worden 3 rondes gespeeld van ieder 30 vragen, muziekfragmenten, beeldmateriaal enz. De quiz is niet alleen leuk om te doen, je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Zondag 3 juni vanaf 13.30 inloop en om 14:00 uur begint de quiz. De deelname is gratis! Per team maximaal 4 personen. Aanmelden via: radiorommel@hotmail.com. Het muzikale festijn vind plaats in: De Moriaan Tongerloplein te Roosendaal.
Zomeravond Bridgecompetitie: BCR organiseert haar jaarlijkse zomeravondcompetitie. Elke dinsdag- en donderdagavond vindt er een drive plaats. Op donderdagavond vanaf 31 mei t/m 16 augustus en op dinsdagavond vanaf 5 juni t/m 14 augustus. Gespeeld wordt in zaal Burgerhout, Burgerhoutsestraat 161, tel. 0165-567413. Inschrijven kan op iedere speelavond tussen 19.15 en 19.30 uur. Iedere avond wordt er per 5 paren, 2 flessen wijn ter beschikking gesteld. De beste 6 individuele resultaten tellen mee voor het opmaken van zowel de eindklassering van de dinsdag- en donderdagavond. De 3 hoogst eindigende deelnemers op zowel de dinsdag-als op de donderdagavond winnen geldprijzen. De uitslag kunt U terugvinden op www.nbbclubsites.nl/club/28016.
Bridgen in de zomer: Ook deze zomer kunt u bridgen op maandagmiddag in Huis ten Halve bij bridgeclub Klaveren Vier. Wij starten om half twee en inschrijven bij binnenkomst. Gezelligheid is troef iedere maandag bij bridgeclub Klaveren Vier.
Kalsdonk pakt uit: Zondag 3 juni is er weer de grote buiten markt bij buurtcentrum Kalsdonk. We hebben die dag ook muziek en een gezellig terras. Er zijn nog kramen beschikbaar reserveren in het buurtcentrum. Tevens hebben we zaterdag 2 juni een ludieke nostalgische zeskamp. Hier kunnen zich ook nog groepen van vijf personen voor opgeven. Meer info buurtcentrum Kalsdonk of T. van Zundert, tel.0631095634. [l]